Antal besökare

lördag, augusti 07, 2010

Taxi

Mina kära bloggläsare.. Jag känner att jag måste få dela med mig av detta beslut som jag och Peder har tagit..

Det är nämligen så att Taxi är 10år gammal och kommer nog inte hinna fylla 11år... Han har blivit helt döv nu och genom att vi har Ella så vill vi inte chansa.. Han har ju dessutom lite andra fel som gör att han kommer inte klara av en vinter till så då känner vi att det är dags för Taxi att få fara till hund himlen och få sin eviga sömn... Så jag ska ta mig i kragen och faktiskt ringa det samtalet jag har gruvat mig för senaste tiden..

På måndag ska jag försöka få tag på veterinären och faktiskt boka en tid... Det är super sorgligt för oss här och jag gruvar mig ännu mer inför själva ögonblicket då det faktiskt händer...

Jag har ju ändå haft Taxi i över 4år så det känns i mitt hjärta...

Här kommer lite bilder på sötnosen som ni nog aldrig har sett om ni nu inte har kollat igenom telefonen min...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar