Antal besökare

torsdag, april 28, 2011

Lite nytt?!

Ja, Nu tänkte jag skriva lite nytt här.. Jag har till och med tänkt ha med lite bilder så ni kan titta och se så duktiga vi är här i Bureå...

Först tänkte jag visa hur tjock jag faktiskt är nu, ni kan ju förstå bara av bilden att jag inte har så långt kvar och det är det ju faktiskt inte längre...Sen tänkte jag visa lite bilder på några pelargon skott jag fått av min far, de blommar faktiskt nu efter bara någon månad.. Tänk att jag faktiskt har ärvt lite av de gröna fingrar som pappa har... Eller vad tror ni?Sen är ni kanske lite nyfikna på hur ombyggnationen går och tyvärr så får ni inte se det än utan ni får ha tålamod och vänta tills det är klart, men jag kan ju iaf säga som så att vi tar bilder och följer utvecklingen så ni kan själva få se hur det gick till...


Jag kan ju även berätta att jag har haft 2 demonstrationer denna vecka och sålt en hel del så nu väntar man bara på att få inkassera det jag faktiskt tjänat på det hela...
Är det någon som själva är lite sugna på att beställa så gå in på TUPPERWARES hemsida och kika själva i katalogen och månadsbladet. Där hittar ni egentligen allt ni behöver för att kunna skicka en beställning, men jag vill ha beställningen senast söndag 1 Maj för att ni ska hinna med denna beställning och för att ni ska hinna med Aprils alla erbjudanden.


1 kommentar:

  1. Nu är det inte länge kvar tills ni har en liten bebis! längtar att få snusa på en nyfödd!

    SvaraRadera